Handbal

Mesaj acid, după ce s-a răzbunat pe CSM București și a luat titlul cu Rapid: „Mă bucur că am primit acel șut în fund!”

+26 Foto
Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal și viitorul director general al clubului giuleștean, și-a ironizat fosta echipă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2022

Rapid este campioana României din acest sezon la handbal feminin, după 35-27 în ultima etapă cu SCM Rm. Vâlcea. În Capitală, CSM București a învins-o în zadar pe Minaur Baia Mare, 33-29. Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal și viitorul director general al clubului giuleștean, și-a ironizat fosta echipă.

  • Rapid va reprezenta România în grupele următorului sezon din Liga Campionilor la handbal feminin
  • CSM București ar putea evolua în grupe doar prin prisma unui wildcard primit din partea EHF.

Bogdan Vasiliu a condus-o pe CSM București în 2016, anul cuceririi trofeului Ligii Campionilor, dar a fost dat afară doi ani mai târziu. Vasiliu a preluat postul de manager general la Rapid, iar începând cu data de 2 iunie 2022, el va fi director general al întregului CS Rapid.

>

Șeful Rapidului o „înțeapă” pe CSM București

„Rapid este mai bună și am demonstrat asta! CSM întotdeaua a fost, din păcate, un club care a trăit din amintiri. Mă bucur că am primit acest șut în fund de la CSM, așa am ajuns la Rapid . 

Le-am demonstrat astăzi că suntem numărul 1 în România. Uitați ce galerie avem. Nu există în Europa așa galerie. Le vom arăta și în Europa ce înseamnă forța Rapidului”, a spus Bogdan Vasiliu, la TVR 1. 

Bogdan Vasiliu

7 titluriare Rapid în prima ligă de handbal feminin

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.