Liga 1

Momente delicate filmate de reporterul GSP pe stadion » Un dinamovist și-a strigat durerea în fața jandarmilor: „Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Nu plec de aici”

+14 Foto
Un fan dinamovist a refuzat să părăsească arena din Ștefan cel Mare: „A murit o parte din mine, eu nu pot să plec de aici”.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 30 mai 2022

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Un suporter dinamovist a refuzat să părăsească arena din Ștefan cel Mare: „A murit o parte din mine, eu nu pot să plec de aici”.

Cel mai negru coșmar al dinamoviștilor a devenit realitate. Formația din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima dată în 74 de ani, iar unul dintre suporteri și-a strigat durerea pe stadion, într-un dialog cu jandarmii.

VIDEO Fan devastat de retrogradarea lui Dinamo: „Voi nu înțelegeți ce simt”

>

Unul dintre suporterii prezenți în „Tribuna 2” la meciul cu Universitatea Cluj a rămas neclintit zeci de minute. S-a prins de gardurile de protecție și a refuzat să părăsească stadionul. Jandarmii și-au făcut apariția în zonă, dar au înțeles durerea tânărului și au încercat să poarte un dialog.

Plângând în hohete, fanul dinamovist le-a strigat jandarmilor: „Lăsați-mă, nu știți prin ce trecem noi! M-am certat cu mama, m-am certat cu nevasta. Voi știți decât să ne bateți și să ne dați amenzi. Nu vreau să plec de aici! 

Și-au bătut joc de mine. Tu nu știi ce înseamnă! Vreți să dați amenzi și să ne bateți. Nu sunt disperat! A murit o parte din mine azi! Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Ia buletinul și dă-mi amendă cât vrei tu, dar lasă-mă în pace”.

VIDEO Fanii lui Dinamo, atmosfera incendiară la barajul cu U Cluj

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.