Liga 1

Giani Kiriță nu iartă pe nimeni pentru retrogradarea lui Dinamo: „Ratații ăștia ne-au făcut de rușine!”

+24 Foto
Giani Kiriță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2022

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Giani Kiriță (45 de ani), fost căpitan și campion cu roș-albii, a avut un discurs dur la adresa jucătorilor și a lui Dusan Uhrin jr.

Campion cu Dinamo în 2000 și 2002, Kiriță a izbucnit nervos după ce Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani.

Giani Kiriță: „O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine!”

„E greu, am avertizat, am spus despre lipsa de valoare. Am spus că nu o să poată acești jucători să ducă acest baraj. Toată lumea trebuie să zboare, de la A la Z. Tot. Nu știu cât o să fie băieții ăștia afectați sau Dusan Uhrin. Cu siguranță, Uhrin trebuie să plece. Nu cred că poate să aibă tupeul ăsta să vină și să spună că nu pleacă. E penibil, ar fi chiar penibil!

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa. Un club ca Dinamo nu se retrogradează. 

O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a declarat Giani Kiriță potrivit playsport.

FOTO. Imaginile durerii după retrogradarea lui Dinamo

VIDEO Constantin Anghelache, derapaj la GSP LIVE: „Din cauza unui dement ca Eșanu am retorogradat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.