Stranieri

„Marea lovitură s-a transformat într-o «petardă»” » Spaniolii n-au milă de Florin Andone după împrumutul la Cadiz

Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 May 2022

Împrumutul lui Florin Andone (29 de ani) la Cadiz este considerat un eșec total de presa din Madrid. Diario AS scrie că atacantul român, văzut inițial un transfer-vedetă, s-a dovedit a fi o „petardă”.

Florin Andone, internațional român cu 25 de meciuri și două goluri în „tricolor”, a fost împrumutat vara trecută de Brighton la Cadiz, în Spania, țara unde a avut parte de cele mai bune momente ale carierei.

Anul petrecut la Cadiz a fost, însă, un eșec total. Ca atare, cotidianul spaniol Diario AS a „taxat” dur afacerea, într-un articol semnat de Beatriz Anillo și titrat „Transferul lui Florin Andone: de la lovitură la «petardă»”.

Spaniolii n-au milă de Florin Andone după împrumutul la Cadiz: „«Petardă»”

„Sosirea sa a fost întâmpinată inițial cu entuziasm, dar în cele din urmă Andone nu a reușit să-și facă loc în echipă. Transferul văzut drept o mare lovitură a sfârșit prin a se transforma într-o «petardă».

În final, atacantul român a plecat de la Cadiz cu un total de 173 de minute în 5 meciuri de campionat și 246 de minute în patru meciuri în Cupa Regelui. În această competiție a înscris primul gol pentru Cadiz, unul suficient pentru calificarea în turul următor”, se arată în materialul spaniolilor.

Cu un singur gol la Cadiz, Andone se întoarce la Brighton, clubul din Premier League de care aparține, cu care mai are un an de contract.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.