Liga 1

Reacție surprinzătoare a lui Gigi Becali, după ce rivala Dinamo a retrogradat: „Nici nu mă bucur!”. Nepotul său exultă: „Un vis devenit realitate!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2022

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a reacționat după ce rivala Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. 

Latifundiarul nu s-a bucurat de eșecul rivalilor, dezvăluind că nu vrea să pună „sare pe rana” celor de la Dinamo.

„Nu am eu treabă cu Dinamo! Ce dacă sunt rivali?! A retrogradat! Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat. De ce să mă intereseze pe mine că a retrogradat Dinamo? Spune-mi ce câştig. 

Care e avantajul meu? Şi, în plus, să pun eu sare pe rană la oameni?! E treaba suporterilor că se bucură! Dar pun eu sare pe rana celor de la Dinamo?”, a declarat Gigi Becali potrivit as.ro.

Nepotul său a exultat de fericire

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, cel care a fost implicat într-un scandal la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, pierdut de roș-albaștrii pe Arena Națională, scor 0-2, când a bătut un spectator, s-a bucurat enorm de retrogradarea rivalilor.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Lucian a spus că retrogradarea roș-albilor este un vis devenit realitate.

„Un vis devenit realitate! Dinamo-n B, înainte de toate! Bucurie mai mare nici că se poate! Nu pot să-mi exprim bucuria îndeajuns pentru această retrogradare istorică, îmi vine să ies la Universitate să sărbătoresc. Dinamo-n B pentru steliști aduce o satisfacție imensă. La Mulți Mulți ani în B. DDB în B!”, a scris Lucian Becali.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 30 mai » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

>

Citește alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.