Tenis

Sorana Cîrstea, după ce l-a surprins pe Ion Ion Țiriac flirtând cu fosta parteneră: „Oamenii distrug lucruri minunate”

+40 Foto
Relația dintre Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pare să fi intrat într-un impas.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2022

Relația dintre Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) și Ion Ion Țiriac (45 de ani) pare să fi intrat într-un impas. 

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formau un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au fost surprinși împreună imediat după oficializarea rupturii dintre omul de afaceri și Ileana Lazariuc. 

+40 Foto
Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram

Probleme în paradis pentru Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac ar fi revenit la sentimente mai bune față de fosta soție, alături de care are doi copii. 

Cei doi au purtat un dialog elocvent pe Instagram. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje”. 

Ion Ion a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Sorana a înțeles situația și postat un mesaj interpretabil pe Instagram: „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.

Sorana Cîrstea se pregătește pentru Wimbledon

Eliminată în turul secund la Roland Garros, de Sloane Stephens, Sorana este cu gândul la sezonul de iarbă. Românca acuză însă decizia oficialilor de la Wimbledon de a interzice sportivii din Rusia și Belarus.

„Totul este politic, noi suntem la mijloc. Îmi pare rău pentru colegii mei ruși, nu cred că este corect, nu cred că au nicio vină. Eu, personal, sunt într-o fază a carierei în care nu mai joc pentru bani și puncte, joc pentru trofeu, iar pentru mine nu se schimbă nimic. 

Îmi pare rău pentru că, în general, sportul ar trebui să fie peste politică și să arate mult mai multă umanitate, iar în momentul de față ceea ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate. Nu avem ce să facem. Suntem niște peștișori mici într-un lac foarte mare. Ni se spun deciziile, iar noi trebuie să ne hotărâm dacă le acceptăm sau nu”, a spus Sorana, potrivit Eurosport.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.