Liga 1

De ce a ales Reghecampf să vină la Craiova: „Am făcut-o pentru mama”

Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, susține că a ales să revină în România vara trecută din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2022

Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, antrenorul de la CS Universitatea Craiova, susține că a ales să revină în România vara trecută din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, care suferă de cancer. În prezent, starea acesteia este stabilă, conform tehnicianului oltenilor.

Înainte să o preia pe Craiova, Reghecampf a legat 3 cluburi din zona arabă: Al-Ahli, Al-Wasl și Al-Wahda. În trecut o mai pregătise pe Al-Hilal.

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „Pentru mama nu am mai plecat în străinătate”

„Eu semăn mai mult cu tata. Mama a fost foarte bună cu mine. Chiar dacă vin la 3 dimineața și îi spun că îmi e foame, îmi face orice, dar cred că orice mamă face asta.

Am o relație foarte apropiată și suferă pentru mine. Anul acesta, când am decis să nu mai plec în străinătate cu fotbalul, am făcut-o pentru ea, pentru că mi-a spus că are o problemă de sănătate și că trebuie să meargă la doctor.

Am luat-o de mână, am fost la Istanbul și am început tratamentul. Acum este bine, a terminat și cu radiologia, am operat-o, se simte foarte bine”, a spus Reghecampf în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele sezonului 2021-2022, titlul sau măcar locul secund, Cupa României, ba a avut emoții și-n barajul de Europa, cu Botoșaniul (2-0). De data asta, însă, potrivit informațiilor Gazetei, nu mai plătește antrenorul - detalii, AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.