Liga 1

Sorescu, Pesic, Montini și Romera, mesaje după retrogradare: „Vă veți ridica mai puternici și mai mari!”

Unii dintre foștii jucători ai lui Dinamo au reacționat după vestea retrogradării

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 31 May 2022

Foștii „câini roșii” deplâng situația în care a ajuns Dinamo. Duminică, clubul alb-roșu a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Foștii jucători ai lui Dinamo nu au rămas indiferenți la vestea retrogradării clubului. Chiar dacă sunt străini și au avut prezențe pasagere la Dinamo, unii dintre foștii „câini” și-au exprimat regretul cu privire la scufundarea echipei.

Foști jucători ai lui Dinamo deplâng soarta clubului

  • Fundașul Jose Romera (34 de ani), între 2016 și 2018 la Dinamo, a scris pe Instagram, alături de o poză în care îmbracă tricoul lui Dinamo: „Știu că trebuie să fie dificil pentru fani, dar sunt sigur că echipa se va ridica mai puternică și chiar mai mare. Astăzi și pentru totdeauna... #DDB”
  • Atacantul Mattia Montini (30 de ani), la Dinamo în perioada 2018-2020, a pus o poză cu fanii lui Dinamo din PCH și a scris: „Veți reveni mai puternici”
  • Mijlocașul Ivan Pesic (30 de ani), între 2018 și 2020 legitimat la Dinamo și întotdeauna călduros cu echipa din Ștefan cel Mare, a scris în limba română: „O zi foarte tristă!”

Și Deian Sorescu (24 de ani), unul dintre jucătorii lui Dinamo din acest sezon, a reacționat. Mijlocașul transferat în ianuarie la Rakow, în Polonia, a publicat o poză în care este întins pe gazon, acoperindu-și fața cu mâinile. Jos, două emoticoane care-i sugerează tristețea.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.