Stiri extrasport

Cine este Alexandru Nedelcu, fostul portar care a ajuns în ultimii 4 la Survivor » Antrenat de unul dintre preferații lui Gigi Becali și de un fost stelist

+10 Foto
Alex Nedelcu alături de Adrian Mutu în iulie 2017 / foto: Instagram @aalleexx_nneeddee

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 mai 2022

Alexandru Nedelcu, 36 de ani, a ajuns până în semifinalele show-ului TV Survivor. A fost portar vreme de aproape 10 ani în ligile inferioare la Metaloglobus.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atât a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor, îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici. Mi-am făcut și prieteni. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Nedelcu după eliminarea decisă luni seară de voturile telespectatorilor.

În finala Survivor România 2022, care se va desfășura marți seară, s-au calificat Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea.

Alexandru Nedelcu, antrenat de Bogdan Argeș Vintilă la Metaloglobus

În Liga 2 și Liga 3, Nedelcu a făcut parte timp de aproximativ un deceniu din lotul celor de la Metaloglobus, club din cartierul bucureștean Pantelimon. A fost antrenat inclusiv de Bogdan Argeș Vintilă, fostul tehnician de la FCSB, dar și de Gigel Coman, a cărui cariera de fotbalist se leagă tot de FCSB. Alături de cei doi tehnicieni a reușit să promoveze în Liga 2 în 2017.

Colegi ai lui Nedelcu din perioada Metaloglobus l-au descris pe acesta pentru Gazetă: „Avea un spirit benefic pentru echipă, întreținea atmosfera și făcea glume bune în vestiar. Nu întâmplător a rămas atât de mult timp aici. Era, practic, sufletul echipei!”.

20.000 de euroa încasat Nedelcu pentru cele 4 luni petrecute în Republica Dominicană, potrivit Cancan

foto: Instagram @survivorromania.oficial

Nedelcu este din București, s-a născut pe 11 octombrie 1986 și este într-o relație cu Corina. Cei doi au împreună o fetiță.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV au fost împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”, după care componența s-a schimbat, iar noile echipe au fost denumite „Tigrii” și „Vulturii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Mai multe știri despre Survivor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.