Liga 2

Mesajul lui Vlad Morar, după retrogradarea lui Dinamo: „Cel mai dureros e pentru suporteri, noi ne găsim contracte la alte echipe”

Vlad Morar Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 mai 2022

Vlad Morar (28 de ani), fotbalistul celor de la Dinamo, a rupt tăcerea după ce a retrogradat alături de „câini” în Liga 2.

Marcator al singurului gol pentru Dinamo în „dubla” cu U Cluj, Morar a vorbit despre durerea retrogradării și a spus că în opinia sa, fanii suferă cel mai mult.

„Vreau să iau o săptămână vacanță, să uit de tot ce a fost acest an. Și la Mediaș, și la Dinamo, a fost dificil. După voi lua o hotărâre cu ceea ce voi face. 

A fost o presiune mare pe noi, dar cel mai dureros e pentru suporteri, pentru ei și tot ce înseamnă Dinamo. Sunt fantastici și nu meritau să-și vadă echipa cum retrogradează. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte”, a declarat Vlad Morar potrivit playsport.

Vlad Morar: „Nu m-ar tenta să merg în Indonezia”

Morar a vorbit și despre viitorul său, fiind dorit în Indonezia, de Persebaya Surabaya. Totuși, atacantul nu este tentat de un transfer exotic.

„Da, este adevărat, s-a discutat ceva. Nu m-ar tenta să merg în Indonezia. Totuși, dacă ar fi un contract super-bun, m-aș gândi, dar la ceea ce mi-au oferit ei, nu se pune problema. Momentan nu am vorbit cu domnul Zăvăleanu nimic pentru a continua și în Liga 2”, a mai precizat atacantul. 

VIDEO Scut în fața jucătorilor lui Dinamo. Marin Barbu: „Au jucat cu teamă de public. Suporterii au pus o presiune prea mare”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.