Liga Campionilor

Chelsea este cu un pas în finala de la Moscova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chelsea s-a calificat în finala UEFA Champions League după victoria obţinută în această seară, 3-2 pe Stamford Bridge (1-1 în timpul regulamentar), în faţa lui FC Liverpool. Oamenii lui Abramovic au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în acest joc, numai inspiraţia lui Drogba şi greşeala imensă a lui Hyypia distanţîndu-le pe cele două echipe la capătul a 120 de minute de luptă intensă.

Chiar dacă au deschis scorul la capătul primei jumătăţi de oră prin Drogba, "The Blues" s-au văzut egalaţi în minutul 64 de reuşita lui Fernando Torres, care a fructificat o pasă excelentă primită de la Yossi Benayoun. Partida a avut nevoie de prelungiri pentru a desemna formaţia care i se va alătura lui Manchester United în confruntarea finală din 21 mai, de pe stadionul Luzhniki din Moscova.

Prelungirile au oferit asistenţei de pe Stamford Bridge un spectacol neaşteptat. Lampard ('98) şi Drogba ('105) au făcut paşii decisivi pentru Chelsea, Liverpool dovedindu-se incapabilă să reacţioneze. Golul lui Babel ('117) nu a făcut decît să reaprindă speranţa în tabăra "cormoranilor", dar inutil, pentru că elevii lui Avram Grant nu au mai putut fi întorşi din drumul către Moscova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.