Liga 1

MM Stoica, după eventul reușit de puștii U15 ai lui FCSB: „12:0 vs Dinamo și «doar» 6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate”

+7 Foto
FCSB U15, echipa antrenată de Alin Stoica, a câștigat Cupa Elitelor, după 5-0 în finală cu echipa similară a celor de la U Cluj. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a oferit imaginile partidei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 mai 2022

FCSB U15, echipa antrenată de Alin Stoica, a câștigat Cupa Elitelor, după 5-0 în finală cu echipa similară a celor de la U Cluj. Golurile FCSB-ului au fost marcate de David Popa, o triplă!, Luca Ilie și Mihai Toma, cel din urmă fiind desemnat MVP-ul întâlnirii.

UPDATE » Mesajul lui Mihai Stoica: „Printre alte rezultate, 12:0 vs Dinamo și «doar» 6:0 cu CSA” 

Azi, Mihai Stoica a publicat un mesaj pe Facebook în care i-a felicitat pe jucători. În plus, a avut și o ironie către rivalele Dinamo și CSA Steaua.

Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale - campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj. 

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și - poate cel mai important - același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi. Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!

 P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și “doar”6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate
-Mihai Stoica

MM Stoica, la bustul gol la meciul FCSB U15

În semifinale, FCSB și U Cluj au trecut de ACS Galaxy Timișoara, respectiv ACS Kids Tâmpa Braşov.

  • Capturi TV @Antena 1

Duelul s-a disputat la Craiova, la Centrul Turistic Agrement Sport, unde și-a făcut apariția și Mihai Stoica.

MM a dat deoparte treningul oficial cu care apare de regulă la partidele echipei mari. Acum a renunțat la tricou și ales o pereche de pantaloni scurți.

Mihai Stoica este foarte atent la evoluția juniorilor de la FCSB. În aprilie, oficialul vicecampioanei spunea că vrea să aducă „2-3 jucători” de la FCSB U15 la prima echipă - detalii, AICI.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.