Diverse

Adrian Mititelu jr., dezvăluiri tari la „Prietenii lui Ovidiu” și un mesaj războinic pentru rivalii din oraș: „Va fi o singură echipă în Craiova!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iunie 2022

Adrian Mititelu jr., patronul lui FCU Craiova 1948, este invitatul din această săptămână la „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Totul despre primul sezon al FCU de la revenirea în prima ligă din România, problemele întâmpinate și cum va arata viitorul la echipă. Detalii despre situația tatălui în închisoare, dar și când urmează să fie eliberat Adrian Mititelu din detenție.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.