Ideile Gazetei

Florin Răducioiu l-ar fi vrut pe Ciprian Deac „Fotbalistul lunii”: „Are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 02 iunie 2022

Marius Ștefănescu și Cristiano Bergodi au câștigat premiile „Jucătorul lunii mai”, respectivAntrenorul lunii mai”. Sepsi devine cel de-al treilea club care reușește „dubla” în „Cei mai buni”, după Rapid (Săpunaru&Iosif) și Universitatea Craiova (Ivan&Reghecampf)

Fostul internațional Florin Răducioiu l-a votat însă pe Ciprian Deac, „locomotiva” CFR-ului și și-a argumentat decizia: 

„Pentru că a câștigat titlul de campion, fiind o legendă pentru CFR. A făcut lucruri extraordinare, fiind liderul acestei echipei. L-aș numi Ibrahimovici al CFR-ului! Un jucător cu un randament senzațional, mai ales la vârsta pe care o are. Deac are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”.

>

În ceea ce privește cea de-a doua categorie, Răducioiu a decis să meargă pe mâna lui Dan Petrescu, antrenorul campion al României cu CFR Cluj. 

„O lună cu trei antrenori buni, cu trei performanțe diferite. Am o stimă enormă pentru antrenorul și omul Petrescu. Să câștigi a cincea oară consecutiv titlul e destul de complicat, iar el a reușit asta. Nu este deloc simplu să gestionezi o echipă de campioni. E clar că merită din plin să antreneze și prin alte țări, nu doar prin România”, a explicat Răducioiu.

Marius Ștefănescu, jucătorul lunii mai 2022: „Cupa a salvat sezonul pentru Sepsi! Acum sper să câștigăm toate meciurile cu naționala”

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.