Campionate

Fundașul lui West Ham și-a aflat pedeapsa după ce și-a luat pisica la șuturi: interdicție de 5 ani!

Kurt Zouma, la tribunal // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iunie 2022

Kurt Zouma (27 de ani), fundaș la West Ham, a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunității și a primit interdicția de a deține pisici timp de 5 ani după ce și-a lovit pisica cu bestialitate în februarie.

Săptămâna trecută, Kurt Zouma, fundaș cumpărat de West Ham vara trecută pentru 35 de milioane de euro, a pledat vinovat la un tribunal londonez pentru două capete de acuzare legate de provocarea de suferințe inutile pisicii sale.

Totul a plecat de la o filmare realizată de fratele lui Kurt, Yoan, în care fundașul lui West Ham își lovește pisica cu palma și piciorul, apoi aruncă o pereche de pantofi în direcția acesteia. Gesturile reprobabile se petreceau pe 5 februarie.

Pedeapsa primită de Kurt Zouma, după ce fotbalistul francez și-a abuzat pisica

Astăzi, fotbalistul cu 11 meciuri în naționala de seniori a Franței și-a aflat pedeapsa. Este vorba despre 180 de ore de muncă în folosul comunității și interdicția de a deține pisici timp de 5 ani. Pe deasupra, Zouma este nevoit să achite 9.000 de lire sterline sub formă de costuri de judecată, scrie The Guardian.

Fratele său, Yoan, fotbalist la Dag&Red FC în a cincea ligă engleză, a scăpat puțin mai ușor: 140 de ore de muncă în folosul comunității și o interdicție identică legat de deținerea pisicilor.

Din momentul în care filmarea respectivă a ajuns pe rețelele de socializare, Kurt Zouma a primit o amendă consistentă din partea celor de la West Ham, a pierdut contractul de sponsorizare cu Adidas, iar cele două pisici pe care le deținea au fost relocate.

33 de meciuri,24 dintre acestea în Premier League, are Kurt Zouma în acest sezon

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.