Liga 1

Gigi a mers până la capăt: FCSB a reziliat cu Miron + MM vrea un fost dinamovist: „Îmi place”

Andrei Miron a plecat de la FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 June 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a anunțat că vicecampioana i-a reziliat contractul lui Andrei Miron (28)!

Final de aventură pentru Andrei Miron la FCSB. Gigi Becali l-a dat afară pe stoperul în vârstă de 28 de ani.

Anunțul a fost făcut de managerul general Mihai Stoica, care a mai transmis că Denis Haruț, revenit după un împrumut la FC Botoșani, va ocupa poziția de fundaș central la FCSB în următorul sezon.

Mihai Stoica: „Andrei Miron a semnat rezilierea cu FCSB”

Miron a semnat astăzi rezilierea, acum foarte puțin timp. Termina contractul în decembrie. Gigi a hotărât să nu-i prelungească deloc contractul, sub nicio formă.

Trebuie să vină doi fundași centrali. Vine Haruț, care va fi folosit doar fundaș central. Am vorbit cu el, e fericit că în sfârșit i se asigură poziția pe care o dorește.

Dragoș Nedelcu este jucătorul nostru. Există o discuție în acest moment, mă voi întâlni sâmbătă cu el pentru a pune lucrurile la punct, să știm dacă rămâne la noi. Dacă da, clar va fi fundaș central.

El e închizător, postul lui numărul 1 acesta este. Doar că acolo îi avem pe Șut, Edjouma, Simion, Perianu. Dintre cei 5, cu tot cu Nedelcu, singurul care poate juca și fundaș central, este el.

Eu cred foarte tare în Haruț, mai ales în poziția asta”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. - Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place.

- Mihai Stoica

Adus gratuit de FCSB de la FC Botoșani în februarie 2020, Andrei Miron a adunat 69 de meciuri și două goluri în roș-albastru.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.