Liga 1

Dat afară de FCSB, Andrei Miron și-a găsit imediat echipă: „Suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023”

Fundașul central Andrei Miron (28 de ani) a fost prezentat oficial la Hapoel Haifa, formație din prima ligă a Israelului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 June 2022

Fundașul central Andrei Miron (28 de ani) a fost prezentat oficial la Hapoel Haifa, formație din prima ligă a Israelului. 

Andrei Miron și-a găsit echipă imediat după despărțirea de FCSB. Mihai Stoica anunța aseară plecarea fundașului central, iar la câteva ore distanță, Hapoel Haifa îl prezenta oficial.

Andrei Miron, prezentat la noua echipă

„Dragi fani, suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023. L-am adus pe Andrei Miron, fundaș central de la o echipă de top din România, Steaua București (n.r. FCSB). Miron a semnat un contract valabil două sezoane”, se arată în anunțul celor de la Hapoel Haifa. 

FOTO: Facebook @Hapoel

Israelienii au folosit o poză cu Miron în tricoul lui FC Botoșani în postarea oficială.

Adus gratuit de FCSB de la FC Botoșani în februarie 2020, Andrei Miron a adunat 69 de meciuri și două goluri în roș-albastru.

Hapoel Haifa, fosta echipă a lui Tamaș

Hapoel Haifa este un club înființat în urmă cu 98 de ani, dar care nu traversează cea mai bună perioadă din istorie. Sezonul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare, clasându-se pe locul 11 din 14 echipe. Hapoel are un singur titlu de campioană în Israel, în sezonul 1998-1999. 

Între iulie 2017 și august 2019, aici a evoluat un alt fundaș central român, Gabriel Tamaș.

Mihai Stoica: „Andrei Miron a semnat rezilierea cu FCSB”

„Miron a semnat astăzi rezilierea, acum foarte puțin timp. Termina contractul în decembrie. Gigi a hotărât să nu-i prelungească deloc contractul, sub nicio formă. 

Trebuie să vină doi fundași centrali. Vine Haruț, care va fi folosit doar fundaș central. Am vorbit cu el, e fericit că în sfârșit i se asigură poziția pe care o dorește.

Dragoș Nedelcu este jucătorul nostru. Există o discuție în acest moment, mă voi întâlni sâmbătă cu el pentru a pune lucrurile la punct, să știm dacă rămâne la noi. Dacă da, clar va fi fundaș central”, spune Mihai Stoica, ieri, la Orange Sport. 

VIDEO Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.