Liga 1

Wesley a rememorat amuzat ziua în care presa din Arabia Saudită l-a declarat mort: „Am vorbit cu soția: «Uite, am murit!»”

Wesley

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 June 2022

Wesley (41 de ani), fostul atacant de la FC Vaslui, a remermorat ziua în care presa din Arabia Saudită l-a declarat mort, în 2016.

Jucătorul brazilian susține că a primit sute de mesaje și telefoane de la persoane speriate de informația dată de presa arabă și încă nu își explică ce s-a întâmplat în acel moment. Atunci, a apărut informația că Wesley a făcut infarct la un antrenament al echipei Uniao Agricola Barbarense.

Wesley rememoreză ziua în care presa arabă l-a declarat mort: „La 10-11 dimineața, o sută de mesaje, o sută de telefoane”

Am fost la o petrecere cu soția și fratele meu. Am stat până la 5 dimineață, apoi m-am dus acasă, să dorm. Telefonul, închis. La 10-11 dimineața, o sută de mesaje, o sută de telefoane, și văd o poză: «Wesley a murit!». Wesley a murit? Am vorbit cu soția: «Uite, am murit!».

Nu știu ce s-a întâmplat acolo în Arabia, nu știu de unde a ieșit (n.r. - știrea). Am fost în Portugalia, în Spania, în Brazilia, în Români. S-a speriat multă lume”, a spus Wesley, potrivit prosport.

Wesley a plecat din România în 2012, la Al Hilal, echipa din Arabia Saudită. Brazilianul a jucat la Vaslui între 2009 și 2012, marcând 62 de goluri în Liga 1.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.