Liga 1

Revine Mitriță la Craiova? » Cârțu le dă speranțe fanilor: „Orice e posibil!”

Alexandru Mitriță/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iunie 2022

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a vorbit într-o intervenție telefonică la Pro Arena despre transferuri și despre pregătirea din vară a „alb-albaștrilor”.

Fostul mare atacant al „Craiovei Maxima” a fost întrebat și despre un posibil trensfer al lui Mitriță, jucător care se va despărți de PAOK în această vară. Internaționalului român i-a expirat împrumutul la echipa lui Răzvan Lucescu. Mijlocașul stânga aparține echipei New York City FC, din MLS.

Sorin Cârțu, despre posibilul transfer al lui Mitriță la Craiova

„Oricând se pot face discuții. Mitriță e jucătorul lui New York City. Noi și acum avem bani de primit de la New York. El mereu a fost dat împrumut. Poate are oferte de la echipe mai bogate. Orice este posibil. Nu știi cum pot să alunece discuțiile, în ce sens”, a spus Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Președintele Craiovei a vorbit și despre situația jucătorilor din lot și admite că echipa are nevoie de întâriri pentru calificarea în grupele Conference League: „Nu am primit nimic scris (n.r. - oferte) la club pentru fotbaliști. În rest, sunt dicuții pe care să le poarte antenorul cu Marian Copilu (n.r. - directorul sportiv). 

Marius Constantin și Mateiu termină contractul, restul sunt sub contract. Depinde de ce doleanțe au antrenorul și directorul sportiv pentru sezonul viitor. Au mai fost discuții, dar nu au fost așa rezultate. Dacă ne gândim la calificarea în Conference League, trebuie să fortificăm lotul”.

Sorin Cârțu: „E nevoie de un program mai lung”

Președintele Universității a fost întrebat și despre situația lui Reghecampf și a ținut să precizeze că nu se pune problema ca antrenorul să fie schimbat: „Sunt comentarii, de ce trebuie să discutăm? A făcut programul pentru pregătirea de vară. Pe 12-13 iunie se reunește lotul. Pe 15 se pleacă Innsbruck.

E o pregătire de vreo 3 săptămâni, până pe 7 iulie. 3 săptămâni se stă acolo. E nevoie de o încărcătură mai mare și de un program mai lung. În iarnă nu am avut pregătire din cauza Covid. E o periodă care trebuie exploatată. Mai sunt jucători care vin de la tineret. Cei de la națională nu au vacanță. Ei o să vină pe 22. Apoi sunt cei de la tineret, care sunt angrenați până pe 7-8 iunie, ei de atunci încep vacanța”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.