Liga 2

Atac la Uhrin, după retrogradarea lui Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea unui antrenor adormit”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iunie 2022

Grigore Sichitiu a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre situația lui Dinamo, echipă ajunsă în premieră în Liga 2.

Fostul antrenor Grigore Sichitiu a criticat numirea cehului Dusan Uhrin jr pe banca lui Dinamo. Acesta susține că pentru formația alb-roșie era mai potrivit un antrenor care să aibă legătură cu tradiția clubului. 

VIDEO Grigore Sichitiu, atac la adresa lui Dusan Uhrin: „E un antrenor adormit” 

>

„Aducerea unui antrenor adormit ca Uhrin a fost o greșeală extraordinară. În primul rând, nu avea treabă cu Dinamo. Nu înțelegea spiritul lui Dinamo. Nu avea nimic de-a face cu ce însemna Dinamo.

 Omul ăsta (n.r- Uhrin) stătea pe bancă de parcă era un amical. Nu se poate! În momentul în care suporterii pun antrenorul, s-a terminat! 

Fanii sunt emoționali. Dar una e pasiunea, alta e știința. Nu există în lume un club condus de socios. Nu conduc ei.

După părerea mea, a fost o greșeală când Rednic a fost dat afară. El reprezenta ceva, o legătură cu tradiția. L-au dat afară și pe Stoican... Nu poți să aduci oameni care nu au nicio legătură cu istoria acestui club”, a spus Sichitiu la GSP LIVE. 

Am vorbit cu cineva și mi-a zis că sunt datorii de aproape 8 milioane. E foarte greu. După ce a ajuns în Liga 2, nu văd ce oameni de afaceri ar băga bani. Marea problemă nu este retrogradarea. Datoriile reprezintă cea mai mai problemă.

- Grigore Sichitiu 

După ce a salvat clubul în sezonul trecut, Uhrin a revenit pe banca lui Dinamo în martie, în locul lui Stoican și a strâns 11 partide (4 victorii, 3 remize, 4 înfrângeri).

În vârstă de 73 de ani, Sichitiu a fost director general la echipe precum Rapid sau Sportul și a antrenat la SC Bacău, Extensiv și la mai multe cluburi din zona Golfului: Al Shabab, Al Nasr, Al Jahra, Baniyas, Al Taawoun și Dohfar.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.