Stiri extrasport

Cea mai mare fană a lui Messi dezvăluie: „Pique îmi dădea mesaje și mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iunie 2022

În presa din Spania continuă să apară noi informații despre posibila despărțire dintre Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani), ca urmare a infidelității fundașului catalan.

Acum, brazilianca Suzy Cortez, una dintre cele mai cunoscute fane ale lui Leo Messi și ale Barcelonei, susține că Pique i-a dat mai multe mesaje, chiar dacă acesta se afla într-o relația cu Shakira.

Modelul de 32 de ani, cunoscut ca Miss BumBum, a povestit că Pique a căutat-o cu insistență în trecut, așa cum au făcut-o aproape toți jucătorii Barcelonei, cu excepția lui Messi și Coutinho.

Miss BumBum dezvăluie: „Pique mă întreba cât de mare e posteriorul meu”

„Pique mi-a dat mesaje. Shakira nu merita asta. Dintre jucătorii Barcelonei, doar Messi și Coutinho nu mi-au dat mesaje.

Eu eram prietenă cu fostul președinte al Barcelonei, Sandro Rossel. Când Pique a aflat, a cerut numărul meu și mi-a dat un mesaj. 

Când m-am întors în Brazilia îmi trimitea mesaje pe Instagram, pe care le ștergea zilnic. Mă întreba când revin în Europa și mă întreba cât de mare e posteriorul meu. Spunea că e gelos pe omagiile pe care i le aduceam lui Messi.

Nu am spus niciodată nimic din respect pentru Shakira. Dar acum am decis să vă spun tot”, a spus Suzy Cortes, potrivit Marca.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.