Liga 1

Fundașul transferat de Rapid a vorbit despre echipa pe care o simpatiza: „De mic mă întreabă tata: «Tu cu cine ții?»”

Facebook @Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 June 2022

Paul Iacob (25 de ani), fundaș central, a fost transferat de Rapid de la Chindia Târgoviște și a semnat un contract valabil pe doi ani.

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de săptămâna trecută, Paul Iacob a semnat cu Rapid. Vineri, echipa lui Adrian Mutu a anunțat oficial transferul fostului căpitan de la Chindia.

Paul Iacob, declarații de dragoste pentru Rapid

Într-un video postat pe Facebook de clubul Rapid, Iacob este surprins vorbind cu Daniel Niculae, președintele clubului, despre dragostea sa pentru echipa din Giulești.

„De mic mă întreabă tata: «Tu cu cine ții?». Eu neștiind nimic, zic «Cu Rapid». «Cum să ții cu Rapid, cum e posibil?» Așa simt eu să țin cu Rapid, atâta tot. Am ales bine”, a spus Paul Iacob râzând.

Paul Iacob: „Îmi doresc să fac performanță cu Rapid”

„Mă bucur că am ales Rapid, abia aștept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanță cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiție. Nu-mi doresc decât să fac performanță și să iau trofee.

Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”, a spus Paul Iacob, potrivit site-ului oficial al clubului Rapid.

Un milion de euroeste cota lui Iacob, potrivit transfermakt.com

DEZBATEREA ZILEI » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.