Liga 1

MM Stoica nu stă la discuții cu fostul jucător de la FCSB: „Să tacă din gură, nu și-a găsit angajament de când l-am dat afară! Era lent ca lebăda”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 June 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, i-a răspuns lui Stipe Vucur (30), fostul fundaș de la FCSB care s-a plâns de modul în care clubul roș-albastru e condus: „Să tacă din gură, nu și-a găsit echipă din august!”

Adus de FCSB în iulie 2021, Stipe Vucur a fost dat afară de FCSB după mai puțin de două luni de când și-a pus semnătura pe contract.

Evoluția sa din meciul de tristă amintire cu Șahtior Karagandy a fost picătura care a umplut paharul și l-a făcut pe patronul Gigi Becali să-i rezilieze contractul.

Privind retrospectiv, Vucur a declarat zilele trecute că nu a fost tratat just de FCSB: „Nu cred că am jucat prost. Am câștigat cu 4-1 împotriva Craiovei, au fost câteva meciuri bune și doar o partidă mai slabă, cu Karagandy, după care au luat această decizie de a renunța la mine”.

Declarațiile sale nu au rămas fără răspuns. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a afirmat că a fost împotriva transferului stoperului austriac de la bun început, dar că nu a fost ascultat de patronul Gigi Becali. „E lent ca lebăda”, spune MM.

Mihai Stoica: „Unde a jucat Vucur din august?”

„Dacă Vucur avea discernământ și își cunoștea valoarea, îi spunea din start impresarului care l-a chemat aici: «dom'ne, sunt jucător de liga a treia, nu am ce căuta acolo».

Unde a jucat Vucur din august, de când e liber? Nicăieri! Nu și-a găsit angajament din august, fiind liber! Și suntem în iunie. Asta spune multe.

Eu m-am opus categoric transferului. Argumente am avut, dar n-am fost ascultat. El zice că a jucat bine în ultimele meciuri... care bine? Că i-am bătut cu 4-1 pe Craiova? Ce legătură are el? A fost și pe teren, pe acolo... să fim serioși”, a declarat MM la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Singura dacă când Vucur a dat cu capul a fost pasă de gol pentru adversari”

„Nu a greșit într-un simplu meci, ci un meci foarte important, cea mai mare rușine de când a luat Gigi echipa. Să te scoată Karagandy... ăia, săracii, erau strâmbi. S-a mai și jucat pe teren neutru. Ăia nici nu știau să se bucure, n-am mai văzut așa ceva. 

Vucur nu a dat o dată cu capul! Mint, singura dată când a dat a fost pasă de gol pentru ăia.

Așa că ar trebui să tacă din gură. Noi (n.r. - și Nicolae Dică, prezent în studio) îl știam de la meciul cu Hajduk Split. De aia am spus: «Gigi, n-ai cum să-l iei pe ăsta. Păi noi am construit jocul pe el, era lent ca lebăda!»”, a concluzionat oficialul FCSB.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.