Liga 1

Ce pun la cale? Anamaria Prodan și Mircea Rednic, împreună la meciul formațiilor care atacă promovarea

+56 Foto
Impresarul Anamaria Prodan și antrenorul Mircea Rednic au fost prezenți la meciul de baraj pentru Liga 1 dintre CS Hunedoara și Baia Mare, scor 2-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iunie 2022

Impresarul Anamaria Prodan și antrenorul Mircea Rednic au fost prezenți la meciul de baraj pentru Liga 2 dintre CS Hunedoara și Baia Mare, scor 2-1. 

  • Returul dintre Baia Mare și CS Hunedoara are loc pe 8 iunie. 

CS Hunedoara a avut susținători de lux la turul barajului pentru promovarea în Liga 2. Printre numele importante prezente în tribunele arenei „Michael Klein” s-au numărat Anamaria Prodan și Mircea Rednic. 

Anamaria Prodan și Mircea Rednic, împreună la barajul pentru Liga 2

În plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ieșit în ultima vreme și din prim-planul fotbalului românesc. Impresara, cu o implicare importantă în trecut la U Cluj sau Hermannstadt, ar putea pregăti un nou proiect. 

De cealaltă partea, Mircea Rednic, fotbalist crescut în curtea celor de la Corvinul Hunedoara, este liber de contract după despărțirea de Dinamo, din iarna trecută. Antrenorul a recunoscut că e dornic de o nouă provocare, chiar și în Liga 2. 

CS Hunedoara, victorie în meciul cu Baia Mare

CS Hunedoara a câștigat turul celei mai așteptate duble de baraj, împotriva celor de la Baia Mare. Oaspeții au trecut în avantaj în minutul 12, când Jairo și-a deviat mingea în propria poartă. Arnăutu, fotbalist cu experiență la nivelul primelor două eșaloane, a egalat rapid, la finalul unei acțiuni confuze, cu un șut din 6 metri.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 90. Alexandru Mogoș a plasat perfect un șut de la 16 metri, după o pasă cu călcâiul primită de la Herghelegiu.

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.