Liga 1

Becali le taie elanul rapidiștilor: „Nu se vor bate la titlu! De ce? Șucu e prea deștept”

Gigi Becali, patronul FCSB, nu o ia în considerare pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea în Giulești a lui Dan Șucu, noul finanțator al alb-vișiniilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iunie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, nu o ia în considerare pe Rapid în lupta la titlu nici după venirea în Giulești a lui Dan Șucu, noul finanțator al alb-vișiniilor.

„100% că Rapidul va fi mai puternic cu Șucu decât până acum, dar nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane de euro, omul e prea deștept ca să dea 10 milioane la fotbal. Așa că nu se poate bate cu noi. Noi ne batem cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova”, a spus Gigi Becali pentru ProTV.

Întrebat de retrogradarea lui Dinamo, Becali a reafirmat că îl interesează doar de CFR Cluj și CSU Craiova: „Pe mine la fotbal nu mă mai interesează să vorbesc de Dinamo, de Rapid, de Vasile, de Ionică. Eu doar atât știu: am concurență cu CFR și cu Craiova la ora asta”.

7 milioane de eurova fi bugetul Rapidului pentru sezonul viitor

Becali i-a făcut portretul lui Dan Șucu, în direct la TV: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”

În urmă cu două săptămâni, Becali vorbea în termeni laudativi despre Dan Șucu.

„Dan Șucu este extraordinar, îl cunosc, e un om serios, de treabă, de cuvânt, un superom! Nu se compară cu nimic din ce a fost până acum în fotbal. Am făcut și afaceri cu el.

Șucu seamănă cu mine, dar e și mai sever! Eu mai zic, mai dreg, dar mai las de la mine. Șucu își face un plan de afaceri și trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți! Este un alt tip de om, foarte organizat și meticulos”, spunea finanțatorul FCSB în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

143 de milioane de euroeste averea estimată a lui Dan Șucu, cunoscut pentru deținerea companiei Mobexpert

Cum arată acum noul acționariat de la Rapid:

  • Șucu: 49.9%
  • Angelescu: 49.9%
  • Academia Rapid: 0.2%

Grigore Sichitiu: „Sper ca Dan Șucu să se țină de cuvânt!” + „Nu trebuie să intre în contre cu alți oameni din fotbal”

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.