Campionate

Barcelona, disperată după bani: a ajuns să închirieze stadionul pentru nunți! Ce prețuri a stabilit clubul catalan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 June 2022

Barcelona caută cu disperare să își rezolve problemele financiare. Catalanii au ajuns să își închirieze stadionul pentru nunți.

Clubul catalan a anunțat că fanii pot închiria stadionul pentru a celebra nunta, prețul de pornire fiind de 1.600 de euro. Prețul maxim este de 13.500, pentru o petrecere între 300 și 1.000 de invitați.

Fanii Barcelonei se pot căsători pe Câmp Nou

Cuplurile pot chiar să organizeze petrecerea pe o terasă montată pe gazon, pentru o sumă cuprinsă între 6.000 și 7.000 de euro. Pentru acești bani, fanii pot sta 6 ore pe Camp Nou și vor primi asistență din partea angajaților pentru decor și din partea personalului de hosting. 

Pentru acești bani, fanii pot sta 6 ore pe Camp Nou și vor primi asistență din partea angajaților pentru decor și din partea personalului de hosting. 

Fanii pot juca fotbal pe Camp Nou 

Între 6 și 11 iunie fanii pot juca pe Camp Nou. Pentru un meci de o oră, fiecare trebuie să achite câte 300 de euro. Iar cei care vor să asiste la meci vor trebui să plătească 30 de euro.

 Fanii pot folosi vestiarele, dușurile și vor intra pe gazon pe același tunel pe care intră acum Pique, Pedri sau Ansu Fati.

1.500.000.000 de euroar fi datoria pe care Barcelona ar avea-o, potrivit Forbes

VIDEO Barcelona și-a prezentat noul echipament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.