Liga 1

Întăriri pentru FC Argeș » A adus doi internaționali din Madagascar

FC Argeș / foto Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  Monday, 06 June 2022

FC Argeș, echipa de pe locul 6 în sezonul recent încheiat din Liga 1, a transferat doi jucători din Madagascar, pe Dorian Bertrand (29 de ani, mijlocaș stânga) și pe Julio Donisa (28 de ani, atacant).

Cei doi internaționali vin din postura de jucători liberi de contract. Bertrand s-a despărțit de Nancy, din Ligue 2, iar Donisa a jucat ultima dată la Le Mans, din liga a treia franceză.

FC Argeș i-a adus pe Bertrand și Donisa

FC Argeș vrea să repete performanța din sezonul trecut, și anume calificarea în play-off. Antrenorului Prepeliță i-au fost aduse primele întăriri în ofensivă pentru stagiunea viitoare, Dorian Bertrand și Julio Donisa.

Bertrand a jucat ultima dată la Nancy, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 și retrogradat în liga a treia din Franța. Mijlocașul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Acesta are și 3 meciuri pentru echipa națională din Madagascar

Julio Donisa / foto Imago Images

300.000 de euroeste cota lui Bertrand, conform transfermarkt.com

Dorian Bertand/ foto Imago Images

Donisa vine la Argeș de la Le Mans, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franța. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit un assist. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol.

350.000 de euroeste cota lui Donisa, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.