Box

Imagini înfricoșătoare! Un boxer a început să lovească un adversar imaginar: „Este cel mai tulburător lucru văzut în ring”

sursă foto: Sport Bible

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2022

Simiso Buthelezi, un pugilist din Africa de Sud, și-a băgat fanii în sperieți după ce s-a întors cu spatele la adversarul din ring și a început să lovească în aer.

Inițial, Buthelezi și-a băgat oponentul în corzi, pe Mntungwa, după o combinație rapidă de lovituri. Oponentul și-a revenit, dar lupta a fost oprită după ce Buthelezi s-a întors cu spatele și a început să se lupte cu un adversar invizibil.

Un boxer din Africa de Sud a încercat să lovească un adversar invizibil în ring

În runda 10 a meciului pentru titlul național al Africii de Sud la box, categoria ușoară, Buthelezi și-a lovit adversarul, iar acesta a căzut printre corzi, în afara ringului. 

Mntungwa și-a revenit, iar arbitrul a repornit partida de box. Meciul a fost oprit însă doar la câteva secunde distanță, după ce Buthelezi a părut că nu știe unde se află și a început să lovească în aer. 

Potrivit Sport Bible, boxerul este în stare bună, iar acesta ar urma să efectueze un set de analize. Fanii și-au arătat îngrijorarea pe Twitter, după ce au văzut imaginile:

  • „Absolut înfiorător. De asta nu denigrez pe nimeni care intră în ring. Sper că ești bine frate”
  • „Nu am mai văzut așa ceva într-o luptă”, a fost recția unui alt fan
  • „Este cel mai tuburător lucru pe care l-am văzut într-un ring”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.