Ciclism

Accident incredibil într-o cursă importantă de ciclism » În plină viteză, și-a izbit soția: „Am încercat să frânez, dar bicicleta n-a răspuns”

+7 Foto
Ciclistul Luis Carlos Chia (25 de ani) a intrat cu bicicleta în soția lui, imediat după ce a câștigat o etapă în Turul Columbiei. Claudia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiindu-i aplicate patru copci.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2022

Ciclistul Luis Carlos Chia (25 de ani) a intrat cu bicicleta în soția lui, imediat după ce a câștigat o etapă în Turul Columbiei. Claudia a avut nevoie de îngrijiri medicale. I-au fost aplicate patru copci.

Luis Carlos Chia, ciclistul celor de la Supergiros - ALC Manizales, a obținut ieri una dintre cele mai importante victorii din carieră, în etapa a treia din Turul Columbiei.

Cursa s-a încheiat cu un sprint redus. Claudia, partenera de viață a lui Luis Carlos Chia, aștepta imediat după linia de sosire. A vrut să îl felicite pentru performanță, dar s-a ales cu o accidentare urâtă. A fost izbită în plin, la viteză maximă, chiar de soțul ei. Medicii au intervenit de urgență.

Accident incredibil în Turul Columbiei

„Am încercat să frânez, dar bicicleta nu a răspuns. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu și-a pierdut cunoștința, este sub supravegherea medicilor acum. A fost mai mult o sperietură. Știa că voi ajunge în viteză maximă la final, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a transmis Luis Carlos Chia, la final.

Unul dintre jurnaliștii columbieni prezenți la eveniment a dat asigurări că victima este în afara oricărui pericol: „Este conștientă acum. Doctorii i-au pus patru copci și va rămâne sub observația lor timp de câteva ore”.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.