Pariuri sportive

Bosnia - România: Nu prea avem echipă, dar avem 3 PONTURI bune de jucat la meciul „tricolorilor”

Articol de Alberto Boțoghină  —  Tuesday, 07 June 2022

Bosnia - România se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 2-a din Liga Națiunilor! Debutul „tricolorilor” a fost unul de coșmar: 0-2 în Muntenegru, după unul dintre cele mai slabe prestații din istoria naționalei de fotbal.

După primul meci din noul sezon de Liga Națiunilor ne-am asigurat ultimul loc. Asta în condițiile în care selecționerul Edward Iordănescu are nevoie de o clasare între primele două pentru a nu rămâne prematur fără serviciu.

Cu Chiricheș și Maxim tentați mai mult să renunțe la echipa națională decât să pună osul la treabă pentru a face o minimă performanță, România poate fi sigură din punct de vedere al selecționerului. Edi Iordănescu n-a venit să-și păteze cariera bogată în titluri și va trage cu dinții să pună lucrurile în mișcare la prima reprezentativă. Sau așa sperăm noi că gândește el :)

Fără să tragă niciun șut pe poartă, România a părut că e echipa păcii în Muntenegru. Așadar, plecând de la această idee, ne gândim că în Bosnia nu se poate să arătăm mai rău. Dar ne e și frică să spunem asta, că parcă băieții în galben, pardon, mai mult în alb, au ținut mereu să ne surprindă. În sensul rău al surprize, dragă Vlad...

La Zenica ne așteaptă o națională pe care, ultima dată, am învins-o cu 3-0. Dar asta se întâmpla în 2011 și până să ne bucurăm de statistică vedem că ne-au bătut și ei, tot în același an, 2-1, chiar pe arena unde jucăm azi.

Bosnia e favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 2,20 pentru succes, în timp ce timizii băieți ai lui Edi Iordănescu primesc 3,65 pentru un succes în Bosnia. Totuși, ca să nu ne enervăm de tot la final, ar fi mai bine să evităm pariurile pe soliști și să mergem în zona de goluri sau selecții speciale.

Trei PONTURI pentru Bosnia - România:

  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,85 la Betano
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,67 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,75 la Sportingbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.