Campionate

La 9 zile după ce a retrogradat cu Dinamo, Uhrin jr. negociază preluarea unei nou-promovate

Dusan Uhrin jr. // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 07 iunie 2022

Dusan Uhrin jr. (54 de ani), antrenorul sub comanda căruia Dinamo a retrogradat în Liga 2, negociază cu echipa cipriotă Karmiotissa, promovată în primul eșalon la capătul acestui sezon.

La doar câteva zile după retrogradarea oficială a lui Dinamo, 1-3 scor general în barajul cu U Cluj, antrenorul ceh a demarat negocierile cu Karmiotissa, echipă din Pano Polemidia, localitate din districtul cipriot Limassol.

Dusan Uhrin jr. negociază cu o echipă din Cipru

Șansele ca cele două părți să bată palma sunt mari. Uhrin jr. ar urma să semneze un contract valabil un sezon, potrivit digisport.ro

Înțelegerea s-ar parafa cu Uhrin jr. în postura de antrenor liber de contract, întrucât contractul său cu Dinamo a expirat la capătul sezonului.

Da, sunt tatonări. Dusan a mai antrenat în Cipru, este apreciat acolo. Viața merge mai departe. Are o reputație în continuare importantă în fotbalul european”, au declarat pentru GSP.ro apropiații antrenorului, aflat în prezent la Praga.

Dusan Uhrin jr. poate reveni în Cipru

Uhrin jr. a mai antrenat-o în Cipru pe AEL Limassol, între ianuarie și septembrie 2010.

Karmiotissa a câștigat eșalonul secund din Cipru în acest sezon, 63 de puncte în 30 de meciuri, și a promovat în elită.

Întregul lot al echipei este evaluat la 1,9 milioane de euro, cel mai important jucător fiind extrema dreaptă Serge Gakpe (35 de ani), cu o valoare estimată de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Stadionul de casă este „Stelios Kyriakidis”, din Pafos, cu o capacitate de 9.394 de locuri.

Ultimul mandat al lui Uhrin la Dinamo s-a încheiat cu un bilanț de 4 victorii, 3 egaluri și 4 eșecuri, care au pecetluit retrogradarea clubului.

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.