Nationala

Fostul coleg al lui Vlad Chiricheș, mesaj după gafele cu Muntenegru: „De ce să mai vii? Toți spun că ai păcălit fotbalul!”

Vlad Chiricheș Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 iunie 2022

Florin Gardoș (33 de ani), fost internațional, îl sfătuiește pe Vlad Chiricheș (32 de ani) să nu mai continue la echipa națională, după ce căpitănul României a fost criticat vehement la finalul partidei cu Muntenegru, scor 0-2.

Chiricheș a avut o prestație modestă la Podgorica, greșind la ambele goluri ale muntenegrenilor, fiind aspru criticat după meci.

Florin Gardoș, sfat pentru Vlad Chiricheș: „Dacă aș fi în locul lui, n-aș mai veni la națională”

„Cred că ar fi bine ca Vlad să joace în această seară (n.r. în meciul cu Bosnia) pentru că la fotbal ultima impresie contează. Asta e una dintre părţile frumoase, că ai posibilitatea de a schimba acea ultimă impresie. Pe termen lung, nu ştiu dacă va mai veni la națională. Eu, dacă aş fi în situaţia lui, nu aş mai veni. 

Are deja un anumit număr de meciuri, a fost căpitanul echipei naţionale, a intrat în istorie ca număr de selecţii, e foarte bine acolo la Sassuolo. Nu văd sensul, nu înțeleg de ce să vii în ţară la echipa naţională ca să spună lumea că ai păcălit fotbalul, iar asta nu a fost singura reacţie. 

Pot înțelege când vine şi te critică Gică Popescu, care e un nume uriaş şi a jucat la un nivel uriaş. Dar când eşti criticat de toată lumea, când toți zic că ai fost sub orice critică, atunci eu nu aș mai veni”, a spus Florin Gardoş la Pro Arena.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.