Liga 1

Primarul Sectorului 6, mesaj ferm pe Facebook, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”

+22 Foto
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a provocat zâzanie între fanii FCSB și cei ai rivalei CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iunie 2022

Ciprian Ciucu (44 de ani), primarul Sectorului 6 al Capitalei și președintele PNL București, a provocat zâzanie între fanii FCSB și cei ai rivalei CSA Steaua. Pe contul său de Facebook, edilul a lansat o „înțepătură” la adresa clubului lui Gigi Becali, în ziua în care CSA a aniversat 75 de ani de la înființare.

După ce i-a îndemnat pe oficialii CSA să deschidă permanent stadionul din Ghencea, Ciprian Ciucu a găsit de cuviință să se implice în războiul identitar dintre CSA și FCSB. „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”, a fost propoziția cu care primarul și-a încheiat mesajul din mediul online.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: „Echipa aia din Berceni nu e Steaua”

„La mulți ani, Steaua București! Suntem mândri să te avem în #Sectorul6! 75 de ani de performanță! Felicitări echipei de tenis de masă, de curând campioană națională! Dechideți-vă mai departe către comunitate, veniți în școlile noastre și căutați viitorii campioni. 

Deschideți permanent stadionul, trebuie să redevină punct de reper în Drumul Taberei! P.S. Echipa aia din Berceni nu e Steaua”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. 

La comentarii, urmăritorii l-au taxat pe Ciucu: „Aha, te dai bine cu generalii”, a scris cineva. Edilul i-a răspuns imediat: „Dacă mi-ar ieși, am primi terenul de vizavi de Piața Drumul Taberei și am face parcul mai mare...”. „Mare greșeală , ca să nu zic o prostie, Steaua aia din Berceni are câteva milioane de suporteri și mulți în sectorul 6 !Probabil îți ajunge un mandat de primar!”, a fost un alt răspuns primit la postare.

Ciprian Ciucu / Sursă foto: Facebook

CSA Steaua a aniversat 75 de ani de la înființare

CSA Steaua a aniversat, ieri, 75 de ani de la înființare cu un meci al legendelor, în Ghencea. Evenimentul a avut de toate. Clipe de nostalgie izvorâte din exterioarele lui Adrian Ilie sau Iosif Rotariu, momente amuzante cu Talpan protagonist și o prezență sub grandoarea numelor de pe gazon.

Ghencea a strâns nume legendare ale fotbalului, într-o întâlnire amicală Steaua - România, încheiată „frățește”, scor 2-2. Dezamăgiți de rezultatele „tricolorilor” lui Edi Iordănescu și sătui de conflictul CSA - FCSB, fanii nu s-au înghesuit în tribune: doar 6.000 de spectatori au fost prezenți la demonstrativ. 

Fluierul final al lui Istvan Kovacs a declanșat un joc de artificii. Foștii „tricolori”, cei care obișnuiau să scoată lumea în stradă, au salutat galeria, apoi s-au îndreptat spre vestiare, unde au continuat sărbătoarea.

3 procese au avut loc sau încă sunt în desfășurare între CSA Steaua și FCSB:

  • primul a fost câștigat definitiv de MApN, cel în care Gigi Becali a fost deposedat de marca Steaua;
  • al doilea are verdictul și la Apel, favorabil tot Armatei, dar nu în totalitate, în privința palmaresului;
  • iar în cel de-al treilea Steaua îi solicită lui Becali despăgubiri de 37 de milioane de euro, pentru a se acoperi prejudiciul cauzat de folosirea ilegală a mărcii Steaua între 2003 și 2014. Nu s-a luat o decizie definitivă.

FOTO / Cele mai tari imagini de la sărbătoarea din Ghencea

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.