Stiri extrasport

Cum a reacționat Michael Owen când a aflat că fiica lui de 19 ani participă într-un show televizat: „Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată”

+29 Foto
Gemma Owen

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 June 2022

Vestea că Gemma Rose Owen, fiica de doar 19 ani a fostului Balon de Aur Michael Owen, participă la show-ul britanic „Love Island” (n.r. - Insula Iubirii) a făcut înconjorul lumii în urmă cu o săptămână. Între timp, tatăl ei a reacționat în presa din Marea Britanie.

Fostul atacant de la Liverpool și Real Madrid s-a declarat surprins de decizia fiicei sale și a afirmat că este „un coșmar”. Cu toate acestea, a adăugat că o va susține și va rămâne alături de ea.

„Sunt convins că vom fi mândri de ea. Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată, să își vadă fiica într-un astfel de show, dar orice și-ar dori să facă sunt alături de ea. Am auzit multe despre această emisiune", a spus Michael Owen.

Michael Owen, luat peste picior după apariția Gemmei la „Love Island”

Gemma și-a făcut încă de luni apariția în show-ul „Love Island”, un show controversat în care concurenții sunt tentați de femei frumoase, numite „ispite”.

Așa și-a făcut Gemma Owen intrarea în show-ul „Love Island” // Foto: The Sun

Între timp, a doua zi după debutul ei, tatăl său se afla în studioul Channel 4 pentru a comenta meciul Angliei cu Germania, scor 1-1 și a fost nevoit să suporte glumele făcute despre apariția fiicei sale la emisiune. „Am venit până în Germania pentru a sta departe de acest lucru, dar se pare că nu am scăpat”, s-a plâns fostul fotbalist pe platou. „Sunt bine, meciul îmi ia gândul de la show-ul Gemmei”, a mai adăugat el. 

Imediat, suporterii Angliei au reacționat pe rețelele de socializare. „Owen, pedepsit să vadă egalul cu Germania în locul apariției fiicei sale la TV” și „Michael a ieșit de pe scenă la 19 ani, e normal ca fiica lui să intre la aceeași vârstă”, au fost doar câteva din reacții. 

Potrivit The Sun, Gemma e favorită să câștige noul sezon al emisiunii, asta datorită popularității pe care o are tatăl său. Ea e cea mai mare dintre cei patru copiii pe care Owen îi are cu soția lui, Louise Bonsall, cu care e căsătorit din 2005. Cei doi mai au un băiat James, de 14 ani și două fete, Emily (14 ani) și Jessica (12 ani).

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.