Liga 1

CFR Cluj se desparte de un jucător important » Dan Petrescu i-a transmis să își caute echipă

CFR Cluj

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  Thursday, 09 June 2022

Alex Chipciu (33 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj în această vară, după doi ani petrecuți în Gruia.

Antrenorul Dan Petrescu i-ar fi transmis mijlocașului că nu va mai juca la CFR din sezonul viitor și că nu va mai fi primit la antrenamente, potrivit Fanatik.

Petrescu nu-l mai vrea pe Chipciu

Conform sursei menționate, Chipciu, triplu campion cu CFR Cluj, va fi nevoit să își caute echipă pentru sezonul viitor. Internaționalul român nu s-a prezentat la reunirea lotului, care a avut loc pe 7 iunie.

Chipciu mai are un an de contract cu CFR Cluj, iar în acest moment discuțiile privind rezilierea se învârt în jurul banilor, extrema dorind să obțină cât mai mult din suma datorată de ardeleni pentru sezonul viitor.

Ruptura dintre Chipciu și Petrescu s-ar fi produs la petrecerea de după titlu, când cei doi ar fi avut un conflict.

Chipciu joacă la CFR din ianuarie 2020, când era adus liber de contract după despărțirea de Anderlecht. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 23 de partide în Liga 1, a marcat de 3 ori și nu a pasat decisiv.

CFR a prezentat 4 jucători noi

CFR Cluj i-a prezentat pe Christopher Braun (30 de ani), venit gratis de la Botoșani, și pe Karlo Brucic, Karlo Muhar și Vito Hammershoy – Mistrati.

Fundașul stânga Karlo Brucic (30 de ani) vine de la FC Koper din Slovenia. Acesta mai poate juca fundaș central, dar și mijlocaș stânga și va concura pentru un post de titular cu Mario Camora, căpitanul campioanei. Karlo Brucic vine la formația lui Dan Petrescu din postura de jucător liber, după ce i-a expirat înțelegerea cu formația slovenă.

Campioana l-a adus și pe mijlocașul Karlo Muhar (26 de ani). Croatul vine din Polonia, de la Lech Poznan. Închizătorul a bifat 36 de partide în sezonul trecut, marcând de două ori.

Vito Hammershoy – Mistrati (29 de ani), fostul mijlocaș central al celor de la Randers, a semnat cu ardelenii și a fost prezentat la campioana României.

Bun venit, Vito Hammershoy-Mistrati! Cluburile CFR 1907 Cluj și Randers FC au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocașului Vito Hammershoy-Mistrati. Fotbalistul de 29 de ani a evoluat din vara anului 2019 la Randers, fosta noastră adversară din grupele UEFA Conference League, echipă pentru care a bifat 120 de meciuri, a marcat 29 de goluri, a dat 14 pase decisive și a fost căpitanul formației daneze. 

- comunicat CFR

VIDEO Dan Șucu: „Înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj”

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.