Liga 1

Dan Petrescu nu a venit la reunirea lui CFR Cluj » Unde se află antrenorul campioanei din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iunie 2022

Dan Petrescu nu s-a prezentat la reunirea lui CFR Cluj, fiind în Dubai, alături de familie.

Nemulțumit de datoriile pe care conducerea le are la jucători, Petrescu nu a venit la reunirea de marți. Mai mult, acesta ar discuta cu mai multe echipe din Arabia Saudită și Emirate, existând șanse de a pleca de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, în Dubai cu familia

În timp ce jucătorii campioanei se pregătesc sub conducerea celor din staff, Dan Petrescu se află în Dubai, alături de soție și de fiica lor, Jennifer.

Adriana a postat miercuri seara o fotografie alături de Dan Petrescu și Jennifer, în timp ce se aflau la un restaurant.

Adriana este alături de Dan Petrescu de 19 ani. Adriana este pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu 
- Adriana Petrescu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.