Liga 2

Problemele se țin lanț de Dinamo » Amendă usturătoare pentru incidentele de la barajul cu U Cluj

Dinamo a primit o amendă în valoare 17.063 euro pentru incidentele provocate de fani la dubla cu Universitatea Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iunie 2022

Dinamo a primit o amendă în valoare de aproximativ 17.000 de euro pentru incidentele provocate de fani la „dubla” cu Universitatea Cluj.

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, iar veștile proaste continuă să curgă pentru formația din „Ștefan cel Mare”. Clubul se află în insolvență, a pierdut aproape toți oamenii de bază, iar acum se vede nevoit să achite și o amendă considerabilă. 

Dinamo, sancționată pentru incidentele de la meciul cu U Cluj

Comisia de Etică și Disciplină din cadrul FRF a sancționat-o pe Dinamo cu două amenzi, în cuantum de 33.750 lei, respectiv 50.625 lei. Prima a fost dictată din cauza comportamentului violent pe care fanii „câinilor” l-au avut în manșa tur a barajului cu U Cluj, în deplasare. Nemulțumiți de eșecul 0-2, ultrașii au rupt mai multe scaune, le-au aruncat spre teren, apoi i-au înjurat și amenințat pe elevii lui Dusan Uhrin. 

Și mai mare este penalitatea pentru evenimentele din „Ștefan cel Mare”, când torțe și rachete de semnalizare au fost trimise spre gazon. După fluierul final, mai mulți oameni din galerie au pătruns pe suprafața de joc. Aceștia au fost opriți la timp de forțele de ordine. Universitatea Cluj a fost și ea sancționată cu 15.000 lei.

Sancțiunile dictate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

VIDEO MATCHDAY EXPERIENCE » Episodul 1: STADIONUL DINAMO. Locație de top, facilități deloc

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.