Liga 1

CFR a pierdut procesul la FIFA! Jucătorul campioanei a semnat cu rivala din play-off

Ivorianul Ulrich Meleke (23 de ani) a câștigat procesul cu CFR Cluj și a semnat cu FC Voluntari din postura de jucător liber de contract.

Articol de Remus Răureanu  —  joi, 09 iunie 2022

Ivorianul Ulrich Meleke (23 de ani) a câștigat procesul la FIFA cu CFR Cluj și a semnat cu FC Voluntari din postura de jucător liber de contract. Va fi anunțat oficial în orele următoare.

CFR Cluj l-a cumpărat pe Meleke vara trecută, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 350.000 de euro. Fundașul central ivorian nu a fost pe placul lui Dan Petrescu și a fost împrumutat stagiunea trecută la FC Voluntari. 

Nemulțumit că nu a bifat niciun meci în tricoul „feroviarilor” și că nu a fost plătit la timp, Meleke s-a adresat instanțelor de la FIFA. Și a avut câștig de cauză!

Meleke, cu acte în regulă la Voluntari

Ulrich Meleke a fost om de bază la cel mai bun parcurs din istoria clubului ilfovean. A strâns 32 de meciuri și a contribuit la calificarea echipei în play-off-ul Ligii 1. FC Voluntari a jucat și finala Cupei României, pierdută în fața lui Sepsi.

Meleke, în tricoul lui FC Voluntari

Încă din iarna acestui an, ivorianul transmitea clar că nu vrea să revină la CFR Cluj: „Sunt dezamăgit că nu am jucat la CFR Cluj, oricine este când nu joacă. Am muncit mult, dar este ceva ce nu poți controla și se întâmplă așa cum nu te așteptai. Nu am discutat personal cu Dan Petrescu, deoarece atunci când a venit eram deja în drum spre Voluntari”.

700.000 de euroeste cota lui Ulrich Meleke, potrivit Transfermarkt

VIDEO Valeriu Iftime, dezvăluiri la GSP Live: „Am pierdut 8.200.000 de euro în fotbal”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.