Liga 1

Sepsi a oficializat al treilea transfer al verii » Câștigătoarea Cupei s-a întărit cu un fotbalist trecut pe la Everton

Attila Hadnagy și Francisco Junior

Articol de Daniel Lazăr  —  joi, 09 iunie 2022

Sepsi Sfântu Gheorghe a oficializat în cursul zilei de joi transferul lui Francisco Junior (30 de ani), mijlocaș defensiv care a retrogradat cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul bătuse palma de mai bine de o lună cu covăsnenii, așa cum a anunțaț Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general al clubului.

După sezonul foarte bun în care a reușit să câștige Cupa României, formația din Sfântu Gheorghe este foarte activă pe piața transferurilor. Covăsnenii i-au adus deja pe Ion Gheorghe de la FC Voluntari și pe Cosmin Matei de la Dinamo, însă continuă să își întărească linia mediană pentru sezonul următor.

Francisco Junior, prezentat oficial la Sepsi 

„Sepsi OSK l-a transferat și pe mijlocaşul Francisco Júnior care ultima oară a jucat la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm bun venit şi mult succes!”

Francisco Junior, prezentat oficial la Sepsi

Noul transfer al covăsnenilor, originar din Republica Guineea-Bissau, a ajuns la Gaz Metan în octombrie 2020. Mijlocașul central are un CV bogat, cu echipe precum Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromsgodset și Hapoel Haifa.

În urmă cu o lună, Attila Hadnagy a dezvăluit că lotul pentru sezonul viitor va cuprinde 4 sau 5 nume noi, urmând ca același număr de jucători să părăsească echipa.

„Situația la nivel de conducere tehnică este stabilită, urmează să facem anumite mutări în ceea privește lotul. Vor pleca 4-5 jucători, vor veni 4-5. Vă pot da deja un nume care a semnat cu noi, este vorba despre Francisco Junior, de la Gaz Metan”, declara Hadnagy la începutului lunii mai pentru GSP.ro.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.