Diverse

Încleștarea legendelor » Hagi și Adrian Ilie versus Makelele și Cannavaro la meciul de retragere al lui Adrian Mutu!

Adrian Mutu // foto: Facebook @ SportsFestival

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 June 2022

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 de ani), programat duminică, 12 iunie, va pune față în față nume uriașe din fotbalul internațional și românesc. Printre acestea, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, David Trezeguet și Luca Toni!

Pe 12 iunie, începând cu ora 19:00, la Cluj va avea loc meciul de retragere al lui Adrian Mutu în cadrul Sports Festival. Față în față vor fi o echipă formată din ex-fotbaliști români și una compusă din staruri internaționale.

În echipa vedetelor internaționale, „World Stars”, antrenată de Cesare Prandelli, vor juca nume precum Sebastian Frey, Fernando Couto, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, Jimmy Floyd Hasselbaink, David Trezeguet și Luca Toni.

Adrian Mutu va juca în ambele echipe.

Nume uriașe la meciul de retragere al lui Adrian Mutu 

Iată componența integrală:

Cariera de fotbalist al lui Adrian Mutu s-a încheiat în vara lui 2016. Fostul atacant s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională și a jucat la cluburi uriașe, precum Inter, Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.