Campionate

Leo Messi devine actor! » Va juca într-un serial alături de „Pablo Escobar”

Leo Messi într-o scenă din serialul „Los Protectores” Foto: losprotectores/youtube

Articol de Andrei Petrescu  —  vineri, 10 iunie 2022

Lionel Messi (34 de ani), vedeta celor de la PSG, se pregătește să-și facă debutul în cinematografie, acolo unde va juca într-un serial din Argentina. 

Messi va juca în serialul „Los Protectores” (n.r. - Protectorii) și va avea apărea într-un singur episod. Acesta va juca în chiar debutul celui de-al doilea sezon al show-ului, care va apărea în 2023.

Astfel, Leo li se va alătura mai multor actori cunsocuți din America de Sud, printre care Adrian Suar, Gustavo Bermudez, Andres Parra, ultimul fiind celebru pentru modul cum a jucat personajul Pablo Escobar în serialul „Escobar, baronul răului”.

Regizorii și actorii serialului s-au deplasat special la Paris pentru a filma scena cu vedeta lui PSG, aceștia recunoscând că Messi i-a impresionat cu calitățile sale actoricești.

Messi, actor în serialul „Los protectores”

„Ne-a surprins cu adevărat pe toți, nu numai calitatea lui umană, ci și cea de actor”, a declarat Andres Parra potrivit Ole.

„Los Protectores” este un serial argentinian de comedie, care urmărește povestea a 3 impresari din lumea fotbalului aflați în faliment, care se unesc într-o alianță în momentul în care vor găsi un fotbalist de talie internațională, devenind protectorii săi.

VIDEO Primele secvențe cu Messi în serialul „Los Protectores”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.