Stranieri

Ladislau Boloni, gata să revină pe bancă » E aproape să preia o echipă care abia a retrogradat

Ladislau Boloni, noul antrenor al celor de la Metz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 iunie 2022

Presa din Franța anunță că Ladislau Boloni (69 de ani) s-a înțeles cu Metz, echipă recent retrogradată în Liga a 2-a din Franța.

Boloni, care a fost aproape să devină selecționerul României în iarnă, revine în antrenorat după 1 an. 

Potrivit L'Equipe, Boloni va fi noul antrenor al celor de la Metz, echipă care tocmai a retrogradat în Ligue 2. Tehnicianul român îi va lua locul lui Frederic Antonetti, demis la finalul acestui sezon. 

Va fi a 5-a experiență a lui Boloni ca întrenor în Franța, după ce le-a mai pregătit în carieră pe AS Nancy (1994-2000), Rennes (2003-2006), AS Monaco (2006) și Lens (2011).

Boloni era liber de contract din mai 2021, atunci când s-a despărțit de Panathinaikos.

Boloni a fost aproape să devină selecționerul României

Boloni a fost aproape să fie selecționerul României în iarnă, înainte ca Edi Iordănescu să fie numit în funcție. Negocierile au picat în ultimul moment, după ce antrenorul a fost nemulțumit de cerințele președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Voiam să mă folosesc de această competiție (n.r. - Liga Națiunilor) pentru a pregăti echipa națională pentru preliminariile Campionatului European. Propunerea mea, de a șterge obiectivul intermediar, a fost respinsă. Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult, mi-au spus că nu pot ține un antrenor care nu câștigă, pentru că au alte obiective. 

Atunci de ce dracu mă cauți pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”, spunea Boloni într-o conferință maraton în care vorbea despre refuzul de a deveni selecționer.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.