Liga 1

Reghecampf și-a schimbat planurile » Când are loc întâlnirea decisivă cu Mihai Rotaru

Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 11 June 2022

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) va avea duminică o întâlnire decisivă cu Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, care vrea să-l demită pe antrenor.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Laurențiu Reghecampf și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Acesta trebuia să meargă duminică la Cluj, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, dar va merge la Craiova pentru o discuție cu Mihai Rotaru.

Reghecampf, discuție decisivă cu Mihai Rotaru

Duminică este reunirea echipei, iar luni e programat primul antrenament. Astfel, Rotaru și Reghecampf vor ca duminică să ajungă la o înțelegere.

Antrenorul e decis să se prezinte la antrenamentele echipei și nu vrea să plece. Mai exact, nu e de acord să plece gratuit.

Contractul lui conține o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Rotaru a încercat să negocieze cu tehnicianul și joi a fost aproape să-l convingă. Vineri s-a schimbat situația, s-au răzgândit amândoi în privința datelor pe care le discutaseră cu o zi în urmă. Laurențiu a rămas ferm pe poziții: nu pleacă, indiferent de intenția clubului. Astfel, duminică va fi ziua decisivă.

45 de meciuriîn toate competițiile a stat Reghecampf pe banca Universității: 26 de victorii, 7 remize și 12 înfrângeri

Suporterii CSU Craiova nu sunt de acord cu demiterea lui Reghecampf

Intenția lui Rotaru de a-l da afară pe Reghecampf nu e aprobată de fanii Universității. Unul dintre liderii suporterilor a explicat de ce ei îl susțin pe Laurențiu: „Problema e la jucători, nu e la antrenor. Alt antrenor tot n-ar putea să facă nimic dacă nu-i sunt aduși fotbaliști cu valoare!”.

Reghecampf a insistat, după finalul sezonului, că își dorea să continue ca să aibă posibilitatea de a lua de la început un campionat.

El a fost angajat pe parcursul stagiunii trecute în locul lui Marinos Ouzounidis. Grecul fusese demis în urma eliminării rușinoase din Conference League, o competiție în care pe craioveni i-au bătut albanezii de la Laci. A fost 1-0 în Albania și 0-0 la Craiova. 

VIDEO Detaliul neștiut dezvăluit de Mihai Rotaru: „Am fost foarte aproape de Oțelul Galați când a câștigat campionatul. Așa am ajuns să investesc în fotbal!"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.