Campionate

Fotbalist din Bundesliga, reținut de poliție după ce a fost acuzat de viol » Comunicatul imediat al clubului

Atakan Karazo, arestat pentru viol Foto: twitter/vfbstuttgart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 iunie 2022

Atakan Karazor (25 de ani), mijlocașul celor de la VfB Stittgart, a fost arestat după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o femeie în Ibiza.

Aflați în vacanță la Ibiza, Karazo și un prieten de-ai fotbalistului, au fost reținut joi, după ce o femeie i-a acuzat că au obligat-o să întrețină relații sexuale într-o vilă din Sant Josep.

Tânara în vârstă de 18 ani s-a dus apoi la un spital din localitate, unde a fost tratată, pentru ca apoi să facă plângere la poliție. Aceasta a precizat că cei doi agresori erau de naționalitate germană. După depunerea plângerii într-o unitate a Gărzii Civile, Poliția Judiciară i-a localizat pe presupușii vinovați și i-a arestat.

Stuttgart a confirmat că Atakan Karazor a fost reținut de poliție

Deși Poliția din Ibiza nu a dat numele celor doi bărbați, clubul VfB Stuttgart a confirmat într-un comunicat că unul dintre aceștia este Atakan Karazo.

„Mijlocașul Atakan Karazor a fost arestat în timp ce era în vacanță în Ibiza. Neagă toate acuzațiile. VfB se află în contact permanent cu autoritățile și cu avocații săi. Ținând că este o anchetă în curs de desfășurare nu vor exista alte comentarii pentru moment”, se arată în comunicatul nemților.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.