Diverse

Imaginile week-end-ului din fotbalul mic: scenografie și fumigene în Liga 6 din România, la duelul decisiv de la Comarnic

Scenografia suporterilor din Comarnic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 iunie 2022

Imaginile week-end-ului din fotbalul mic vin din Liga 6 Prahova, de la duelul pentru promovare dintre Olimpia Comarnic și Unirea Cocorăștii Colț, meci încheiat cu victoria gazdelor, 2-0.

  • Vrei ca echipa din comuna ta să devină cunoscută? Scrie-ne la gazeta@gsp.ro despre personajele și întâmplările amuzante din ligile inferioare!

A fost sărbătoare astăzi în localitatea prahoveană Comarnic, care a așteptat cu sufletul la gură duelul împotriva rivalei Unirea Cocorăștii Colț, decisiv pentru promovarea în Liga 5. 

Într-un tablou mai puțin întâlnit la partidele din ligile inferioare, suporterii Olimpiei au surprins pe toată lumea înainte de fluierul de start, când au afișat o scenografie inedită și au aprins și câteva fumigene.

>

Scenografie și fumigene în Liga 6 din România, la duelul decisiv de la Comarnic

Cartea noastră cu super-eroi, cel mai mare coșmar pentru voi”, scria pe o pânză uriașă legată de stâlpii de iluminat amplasați lângă teren, cel mai probabil un mesaj de recunoștință față de jucătorii clubului din Comarnic. 

Olimpia s-a impus cu 2-0 și a declanșat petrecerea în tribune. Imediat după fluierul final, jucătorii s-au năpustit spre tribune și au sărbătorit promovarea alături de galerie.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.