Liga 1

MM Stoica a întrerupt abrupt dialogul Samuilă - Reghecampf: „Lipsă de respect! Fac anunțul acum”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 iunie 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a izbucnit în studioul Orange Sport, în timpul dialogului pe care moderatorul Tudor Samuilă îl purta cu Laurențiu Reghecampf, abia plecat de la Universitatea Craiova.

Motivul? După ce au discutat despre motivele despărțirii de Craiova, jurnalistul l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf dacă FCSB, pe care a mai antrenat-o de două ori în trecut, ar fi o posibilă viitoare destinație

MM Stoica a izbucnit în direct, în timpul dialogului Samuilă - Reghecampf: „Lipsă de respect!”

În acel moment, MM a intervenit în discuție pe un ton deloc amical. După ce l-a muștruluit pe Samuilă, oficialul de la FCSB a anunțat că Toni Petrea a semnat prelungirea contractului cu formația roș-albastră. 

„Toni Petrea a semnat alaltărieri. Facem anunțul marți, nu când vreți voi! E lipsă de respect față de Petrea. Nu era normal să întrebați așa ceva. E lipsă de respect și față de mine, dar și față de Petrea. Asta e optica mea. 

Nu e normal să întrebi așa ceva. Anunț acum că a semnat Toni Petrea. Va continua cu același staff și e posibil să mai aibă un secund. A semnat pe un an de zile. Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii. S-ar discuta despre prelungirea contractului după finalul sezonului următor”, a explicat MM, la Orange Sport. 

Eu sunt în discuții cu mai multe cluburi, vedem ce se concretizează

- Laurențiu Reghecampf, pentru GSP.ro

Toni Petrea a bătut palma cu Gigi Becali

Gigi Becali și Toni Petrea se întâlniseră încă de la finalul lunii trecute pentru a discuta termenii noii înțelegeri. Întrevederea cu patronul l-a determinat să accepte să fie A1 și în 2022-2023.

Înțelegerea va cuprinde anumite clauze, dar și bonusuri pe care le va încasa în anumite condiții de performanță, cum ar fi, de exemplu, accesul în grupele Conference League. 

În urmă cu un an, Petrea s-a aflat fix în aceeași situație: la sfârșit de contract cu FCSB, pierduse titlul pe final de play-off. A fost și atunci ofertat pentru a rămâne, însă a refuzat. S-a apelat la el în toamna trecută, când a acceptat fiindcă i s-a oferit un salariu dublu față de primul mandat, de nu mai puțin de 10.000 de euro net lunar. Pentru varianta Petrea au militat și suporterii, care l-au apreciat pentru parcursul pe care echipa l-a avut cu el la timonă, dar și managerul Mihai Stoica.

10 ania fost Petrea secundul lui Reghecampf, la Snagov, Chiajna, FCSB, Al Hilal, Loveci, Al Wahda, Al Wasl

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.