Liga 1

Mutu: „A fost o seară minunată! Eram puțin panicat când am văzut că lumea a intrat pe teren și fiul meu era pe bancă”

+30 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 iunie 2022

Adrian Mutu a avut azi partida de retragere, la Cluj. România și echipa stelelor lumii au terminat la egalitate, 3-3, pe Cluj Arena. 

După meci, aproape toți cei 20.000 de fani prezenți la meci au intrat pe gazon pentru a face o poză cu Adrian Mutu și cu restul vedetelor prezente la meci.

 Adrian Mutu, după meciul de retragere: „Eram puțin panicat” 

La final, Mutu le-a mulțumit suporterilor, dar spune că s-a panicat după ce fanii au intrat pe teren. Și-a făcut griji pentru băiatul lui, Tiago. 

„A fost o seară minunată. Țin să mulțumesc celor care au venit. Le mulțumesc și fanilor. Nu mă așteptam să fie atât de mulți. A fost fantastic! Am reușit să-mi stăpânesc emoțiile. Mă încearcă sentimente de plăcere, dar mă gândesc și că trec anii. 

>

Când au intrat fanii, eram puțin panicat. Mă gândeam cum îl voi găsi pe Thiago, care era pe bancă. Noroc că e băiat deștept. S-a «legat» de un coleg și a plecat cu el. L-am găsit în vestiar, se juca cu mingea.

După acest meci va rămâne amintirea frumoasă. Fără acest public, nu puteam avea o asemenea seară. De acum încolo vom începe caterinca și vom depăna amintiri”, a spus Mutu la ProArena. 

VIDEO Fanii au intrat pe teren la finalul meciului de retragere a lui Adrian Mutu

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.