Liga 1

Tamaș, show la sărbătoarea lui Mutu: „Sunteți cam seci!” » De ce nu și-ar organiza un asemenea meci de retragere

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 12 June 2022

Prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, Gabi Tamaș a făcut show la declarațiile date pe Cluj Arena, după joc. 

Fundașul de 38 de ani a vorbit despre echipa națională, despre viitorul său și despre meciul organizat azi de Adrian Mutu.

VIDEO Gabriel Tamaș, declarații spumoase după meciul de retragere al lui Mutu

„Chiar mi-a făcut plăcere să joc cu asemenea vedete. Oricine are un asemenea vis. M-am bucurat că am putut să joc. Azi am încercat să joc pe toate posturile. Dar cel mai mult mi-a plăcut ca fundaș central.

Pe Mutu îl admir și l-am admirat foarte mult. Mi-a plăcut mentalitatea lui. La antrenamente simțeam că este un adevărat jucător”, a spus Gabi Tamaș despre meciul de retragere al „Briliantului”.

Dacă fac o asemenea gală trebuie să-i invit pe toți la șpriț și nu am bani. Hai să mai glumim. Sunteți cam seci!
-Gabi Tamaș

Gabi Tamaș: „Nu mă interesează naționala României”

Fundașul s-a referit și la partidele jucate de România în Liga Națiunilor, dar și la planuri de viitor, având în vedere că e la final de contract cu FC Voluntari. 

„Nu mă interesează echipa națională. Ce vrei să fac? Uite, nu mă interesează. Nici nu m-am uitat la ultimul meci. Cu cine am avut? Și dacă a fost victorie, ce? Nu mă interesează pe mine echipa națională. M-am plictisit la celelalte două meciuri și am zis să nu mă mai uit la meciul cu Finlanda.

Chiar îi felicit pe cei de la U Cluj pentru că au promovat. Dar e păcat că a picat Dinamo. Da, m-ar interesa să revin la U Cluj. Dar întrebați staff-ul și președintele. Eu am terminat contractul cu FC Voluntari. Pe ce dată suntem azi? Eu l-am terminat pe 31. Oferte? Nu știu. E secret. Nu pot să spun. Eu la Rapid? Întrebați staff-ul și conducerea”, a mai spus Tamaș.

Nu a mai venit nimeni din spate. Poate vine în 2035 
– Gabi Tamaș

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.