Liga 2

Dinamo i-a stabilit prețul » Câți bani vrea pe jucătorul de care s-a interesat Rapid

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iunie 2022

Dinamo e gata să se despartă de mijlocașul Ahmed Bani (19 ani), care dorit de Rapid, dar nu gratis. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit, Rapid îl vrea Bani, iar Victor Angelescu a discutat personal cu Răzvan Zăvăleanu. 

Dinamo vrea 200.000 de euro pentru Ahmed Bani

Ahmed Bani este unul dintre puținii jucători pe care Dinamo mai poate scoate o sumă considerabilă pentru clubul din „Ștefan cel Mare”. Fotbalistul poate aduce în această vară 200.000 de euro, bani pe care și Benfica Lisabona i-ar fi oferit în urmă cu mai bine de 3 ani pentru mijlocașul central, doar că atunci afacerea nu s-a perfectat.

„Nu am primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani. Dacă e o ofertă corespunzătoare pentru valoarea jucătorului ofertat, e posibil să fie vândut, orice jucător e de vânzare. Nu numai Rapid, mai e și o altă echipă din prima ligă interesată de Bani”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. 

În afară de Rapid, și FC Argeș îl vrea pe Bani, dar clubul piteștean nu dorește să achite o sumă de transfer. 

Ahmed Bani este un produs al academiei clubului din „Ștefan cel Mare”. În recent încheiata ediție de Liga 1 a evoluat 28 de partide, reușind să ofere o pasă decisivă. Conform transfermarkt, internaționalul U20 este cotat la 150.000 de euro. 

Rapid, vară ocupată pe piața transferurilor

 Rapid a reușit deja o mutare importantă în această vară, fundașul central Paul Iacob (25 de ani), de la Chindia Târgoviște. 

 Giuleștenii l-au ofertat oficial și pe Andrei Ciobanu (24 de ani), mijlocașul Farului. Pe lista lor se mai află și Marco Dulca (23 de ani), mijlocașul central al Chindiei. 

Daniel Niculae, președintele meu, are lista de transferuri. Să sperăm că se va mișca bine. E presiune mare la Rapid, așa că avem nevoie de un lot numeros și valoros pentru a face față.

– Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Răzvan Zăvăleanu: „Situația dificilă de la Dinamo poate reprezenta un punct zero”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.