Liga 1

I-a cășunat pe un cameraman! Hagi, un car de nervi pentru că era filmat... la un eveniment public

Gică Hagi // foto: captură Pro Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iunie 2022

Gică Hagi (57 de ani) a fost extrem de activ la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj-Napoca, 3-3 între selecționata României și o formație compusă din vedete internaționale. Pe lângă o prestație excelentă, încununată cu un assist, a „bifat” și o ceartă cu un cameraman.

Deși a avut caracter demonstrativ, Gică Hagi a tratat meciul de retragere al lui Adrian Mutu ca pe o partidă oficială, fiind extrem de încordat pe parcursul celor 80 de minute de joc.

În repriza secundă, minutul 65, la 3-1 pentru vedetele internaționale, „Regelui” i-a cășunat pe un cameraman care îl filma la marginea terenului.

Gică Hagi s-a luat de un cameraman care îl filma pe Cluj Arena

L-a zărit pe acesta, i-a cerut să se oprească: „Te rog frumos!”, apoi s-a întors spre banca de rezerve: „Uitați-vă la ăsta...”

Reacția lui Hagi este extrem de curioasă, întrucât respectivul eveniment a fost unul public, transmis la televizor de Pro Arena. La fel cum se întâmplă peste tot în lume, jucătorii, antrenorii și oamenii din staff sunt filmați pe durata unei transmisiuni TV.

Hagi a fost ocupat și pe teren. A contribuit decisiv la primul gol înscris de selecționata României, cu o pasă superbă pe culoar pentru Adrian Mutu.

Gică Hagi, după meci: „România va avea întotdeauna talent”

La finalul partidei, Hagi a fost mai calm. A abordat mai multe subiecte de actualitate alături de reporterii prezenți la meci.

„Trebuie să avem încredere totală în tineret. România va avea întotdeauna talent. Tinerii trebuie să aibă un mediu în care să poată da tot ceea ce au mai bun, nu de unul nociv. România trebuie să aibă succes. 

Ați văzut și aici, la Cluj, când m-am supărat am egalat. Așa trebuie să fie în fotbal.

Echipa națională are nevoie de susținere, chiar dacă fotbalul trece printr-o perioadă dificilă. Dacă jucătorii au încredere, și de la public, vor putea schimba lucrurile. Victoriile aduc nu doar fericire, ci și încredere.

Trebuie să găsim acei jucători care să depășească tot ceea ce a fost înainte. Este singura strategie valabilă în viață. Adrenalina, motivația, este să încerci să-l depășești pe cel bun dinaintea ta”, a afirmat antrenorul-finanțator de la Farul.

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.